Over ons


inAbuurt is een website voor en door Antwerpse bewonersgroepen.
Hier vind je dus alle info over straat- of buurtcomités, wijkvereniging, buurtgroepen,...
Actieve bewoners die hun buurt doen bruisen dus. De site wordt beheerd door de bewonersgroepen zelf: zij plaatsen aankondigingen, zoekerjes, tips, foto's en filmpjes van hun activiteiten.


Ben je een bewonersgroep? Maak je dan bekend aan de buitenwereld met je eigen profielpagina op inAbuurt.be.
Hier kan je alle info plaatsen over je bewonersgroep: contactinfo, een logo, een beschrijving, een link naar je website, foto's, filmpjes,... . Je kan je dit profiel aanpassen wanneer je maar wil: zoals een eigen website dus, maar dan eenvoudiger.


Op inAbuurt kunnen bewonersgroepen zelf tips en zoekertjes plaatsen. Dus zoek je een lokaal? Of heb je tentjes op overschot? Wil je hulp bij het organiseren van een evenement? Heb je tips uit je eigen ervaring? Plaats dan een berichtje op de website, want op inAbuurt helpen we elkaar, en maken dromen waar!


Zoek een bewonersgroep inAbuurt: op ons handig kaartje met bewonersgroepen in Antwerpen vind je snel terug wie er actief is in je eigen omgeving.
Op de kalender vind je alle activiteiten die door Antwerpse bewonersgroepen worden georganiseerd. Organiseer je zelf iets? Vul dan zelf de kalender aan en maak je activiteiten bekend!


Wie kan deelnemen? Om deel te nemen hoef je niet groot of professioneel georganiseerd te zijn. Organiseer je af en toe iets met de buren? Dan kan je deelnemen! Deze website richt zich op álle bewonersgroepen in Antwerpen, groot én klein.


Klik hier om je aan te melden bij een van de contactpersonen in je buurt. Die zal je tonen hoe je een profiel kan aanmaken in een handomdraai. Je kan er ook terecht voor vragen of problemen bij het gebruik van de website. Bovendien is het helemaal gratis!


inAbuurt is een project van Vormingplus Antwerpen in samenwerking met Antwerpen aan 't woord, Bewonerssecretariaten, Spinternet en Karel de Grote Hogeschool.Contact:

Griet.Malfroid@vormingplusantwerpen.be
tel. 03 230 03 33